Nostradamus jóslata szerint EZ lesz a háború végkimenetele és EZEK a dolgok várnak még ránk 2022-ben! Reméljük, azért nem mindenben lesz igaza!



A XVI. században élt Nostradamus igazi polihisztor volt, korának neves orvosa, gyógyszerésze, asztronómusa (csillagásza) volt, de egyben asztrológusként és jósként is ismertté vált. Ma már azonban leginkább csak az utóbbi jut eszébe Nostradamus nevéről, mivel ködösen megfogalmazott “Próféciái” (más néven (A Centuriák) közül igen sok olyan van, amely követőinek érvelése szerint teljesültek és teljesülnek ma is.
Úgy gondolják, hogy Nostradamus előre látta pl. Napóleon regnálását, a világháborúkat, vagy akár az atombombát, a Kennedy-gyilkosságot, illetve a Holdra szállást, valamint még számos más történelmi eseményt. Míg mások úgy gondolják, hogy a ködös próféciákba csak azt nem lehet belemagyarázni, amit az ember nem akar. Híveinek elemzése szerint 2022-re saccolta azt az évet, amikor Európát háború és éhínség éri el – számol be a Fontosszavak portál.
Népvándorlásokat, a fegyveres összetűzések csúcspontját szintén erre az évre jövendölte a jós a fent hivatkozott értelmezés szerint. További természeti katasztrófákat és kártékony aszteroidazáporokat szintén jósolt… Van azonban pozitív fordulat is: Beáll majd három nap sötétség, és ez segít abban, hogy a háborúk véget érjenek, és az emberekbe visszatérjen egymás iránt az együttérzés. Ha az előbbiekben nem is, de a legutolsóban remélhetőleg igaza lesz! Becsüljük meg jobban egymást!

AKTUÁLIS:

Főoldal