Most jött a DRÁMAI HÍR! Nagyon nagy baj történt a pár órája kórházba szállított Bodrogi Gyulával! A családja most tudatta mindenkivel a hírt: - Kérünk mindenkit, mondjon el ÉRTE egy Áment!



Friss: Életmentő beavatkozást hajtottak végre Bodrogi Gyulán Óriási szerencséje volt, hogy időben ért a kórházba. Az örökifjú Bodrogi Gyula közel a 90-hez is nagyon aktív. Amíg bírja nem is akar visszavonulni a világot jelentő deszkákról, a filmezéstől. Derűje kifogyhatatlan, könnyedén átlép a napi gondokon, de akár az életmentő műtéteken is.
Bár az egészsége általában rendben van, nemrég alaposan ráijesztett a családjára és a rajongóira. Ha nem olyan erőszakosak vele, nagyon nagy baj történhetett volna. – Légszomjjal kezdődött, majd egyre rosszabbul lettem. Angéla mondta is, hogy fel kellene hívni Merkely Béla professzor urat, mert gondok lehetnek. Mondtam, hogy pénteken ne zavarjuk őt, majd hétfőn beszélek vele – kezdi a színész a Szerencsére Angéla nem hagyta annyiban a dolgot, és felhívta a doktort, aki tudása, rutinja alapján arra kérte Gyulát, hogy azonnal menjen be hozzá.
– Mondtam neki, hogy nem akarom zavarni, de rám parancsolt, hogy induljak el. Hívtam egy taxit, irány a kórház, és bizony volt egy kisebb 45 perces beavatkozásom. Utólag döbbentett rá, hogy megmentette az életemet! Majdnem meghaltam! Mennyire jól tettem, hogy Angélára és a doktor úrra hallgattam! Igen, a szelíd erőszak győzött, és segítő kezek közé kerültem. címlapfotó:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal