Szegény Mazsi nem eszik, nem iszik, már több kilót fogyott, és Berki Krisztián szellemével társalog. Legutóbb pedig Ezt akarta művelni magával: - Mi lesz a vége?



Halottlátóhoz fordult Berki Mazsi – tudta meg a Blikk. Lapunk egyik szemfüles olvasója látta tegnap Berki Krisztián feleségét a híres léleklátó, Kiss Kató irodájánál. Mazsi talán azért fordulhatott a szakemberhez, hogy kapcsolatba léphessen férjével, a múlt pénteken elhunyt Krisz­tiánnal. – Azonnal felismertem Mazsit, ahogy ment a házhoz.
Szegényen látszott, hogy megtört, szomorú volt. Feketében volt, ami érthető, hiszen gyászol. Sejtettem, hogy Katóhoz megy, itt a környéken mindenki ismeri őt, de utána oda is mentem a kaputelefonhoz és ott volt a név. Remélem, választ kap a kérdéseire és megnyugszik a lelke – mondta lapunknak az olvasó, Imre, akinek a fotóért természetesen jár a tízezer forint. Mint arról korábban beszámoltunk, az egykori Fradi-vezér holttestére a lánya, Natika talált rá az otthonukban múlt pénteken.
A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, ám még vizsgálják az esetet, mivel információnk szerint Berki otthonában kábítószergyanús anyagot találtak. Berki és felesége információink szerint hosszú ideje harcoltak a házasságukért, s bár úgy tudjuk, az utóbbi időben már külön éltek, szerették volna megmenteni a kapcsolatukat, hogy együtt nevelhessék fel tavaly novemberben született kislányukat, a kis Emma Katarinát. A pár randevút szervezett múlt péntekre, csütörtök este még beszéltek is telefonon, ám másnap reggel Mazsi arra a sokkoló hírre kelhetett, hogy férje elhunyt. Kerestük Kiss Katót, igaz-e, hogy felkereste őt Berki Mazsi – írja a Blikk. – Nem kaptam engedélyt arra, hogy nyilatkozzam erről – mondta a Blikknek a léleklátó, aki arról beszélt, hogy a napokban bizony érzékelte a korábbi főpolgármester-jelölt szellemét. Lehet, hogy erről beszélgettek a fiatal özveggyel? Mazsi mindenesetre mintegy másfél órát töltött az épületben, majd mosolyogva távozott. Már szombaton megjelent nekem Berki Krisztián– mondta mély meggyőződéssel Kató. – Minél frissebb a haláleset, annál nagyobb a megjelenő lélek intenzitása. Úgy éreztem, ­Krisztián segítséget kért tőlem a halála után egy nappal, konkrétan adta a tudtomra a dolgokat, a ­kérdéseit. Ezeket nyomatékosította is különféle energiákkal, például felkapcsolódott a lámpa és zörgéseket is lehetett hallani.
A Blikk kereste Mazsit is, valóban fel akarta-e venni a kapcsolatot Katón keresztül Krisztiánnal, ám eddig nem érték el. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal