Kiderült MINDEN! Sajnos EBBE halt bele Berki Krisztián.. Az édesanyja könnyek között mondta el, hogy mi történt..! Borzalmas dolgok derültek ki:Amint arról a Blikk is hírt adott péntek reggel meghalt Berki Krisztián. Lapunk információit a rendőrség is megerősítette, a médiasztár 41 éves volt. Ahogy azt lapunk is megírta, ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is megérkezett.
A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök. A hírt, mely szerint a médiaszemélyiség életét vesztette, a felesége, Berki Mazsi is megerősítette, a gyászoló özvegy ezekben a percekben is a helyszínen tartózkodik és vigasztalhatlanul zokog. A Blikk időközben elérte telefonon Berki Krisztián édesanyját, aki lapunknak azt mondta:
Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam... Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja - mondta zokogva lapunknak Berki Krisztián édesanyja, Júlia. A Blikk Informátorai szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag, ez okozhatta a szívleállását.

AKTUÁLIS:

Főoldal