Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy öngyilkos lett ez a magyar édesanya két kisgyermekével együtt..



Mély fájdalommal tudatjuk, hogy öngyilkos lett ez a magyar édesanya két kisgyermekével együtt.. Két gyermekével a karjaiban, egy tömbházról vetette a mélybe magát egy temesvári édesanya kedden. Az egyik gyermek még élt, amikor a mentők kiértek, de az életét nem tudták megmenteni.
A Temes megyei rendőrség közleménye szerint a 33 éves nő egy tízemeletes tömbházban élt hatéves kislányával és hároméves kisfiával. Egyelőre nem tudni, hányadik emeletről zuhantak a mélybe. A tragédiában mindhárman szörnyethaltak. A rendőrség szerint a mentősök az édesanyát és a kisfiút már holtan találták, amikor kiérkeztek a helyszínre, a kislány azonban még mutatott életjeleket, de megmenteni már nem tudták.
A rendőrség nyomozást indított a történtek okainak és körülményeinek felderítésére – írta a Maszol.ro. Ha segítség kell: Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A címlapkép illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal