JAJ NE! Nagyon szomorú hírek érkeztek Bodrogi Gyula bácsiról.. "A felesége látta, hogy a levegőért kapkod, és utána sajnos megtörtént a legrosszabb..."



Bodrogi Gyula akaratán kívül mindenkire alaposan ráijesztett, amikor csütörtök reggel mentő szállította kórházba. A Nemzet Színésze vasárnap a Borsnak elárulta: jól van, de lelkileg egyre nehezebben viseli a kórházi létet. A 88 éves színész csütörtökön levegőért kapkodott s miután felesége látta, hogy nem javul az állapota, felhívta Merkely Bélát.
– Május 18-án is gyakorlatilag megmentette Gyula életét – nyilatkozta akkor a színészóriás kedvese Vass Angéla. A szívspecialista a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályára szállíttatta a Nemzet Színészét, s a vizsgálatok során kiderült, a bajt a tüdejében felgyülemlett víz okozta, amelyet sikerült maradéktalanul eltávolítani. Bodrogi Gyula elmondta, fizikailag már jól van, de mindennél jobban vágyik arra, hogy elhagyhassa a kórházat. Őszintén szólva nagyon gyengén bírom.
Nagyon nehéz, mert otthon minden kézre esik. Ha otthon fáj, akkor valahogy kevésbé fáj. Viszont itt meg az a jó, hogy körülvesznek a szakértők. Ha bármi gondom van, megkérdezem és mindjárt tudják rá a választ. Itt is jó egy csomó dolog, otthon is, közben meg ugyanannyi rossz is van benne – mondta a Borsnak őszintén a legenda, aki elárulta, a gyógyszerezését illetően hogyan segítenek rajta az orvosok. A színész abban reménykedik, hogy hamarosan már az otthonában lábadozhat.– Mindent kipróbálnak és biztos vagyok benne, hogy meg is fogják találni a legjobb megoldást – mondta Bodrogi Gyula, aki egyelőre nem szerzett tudomást arról, mi okozta a problémát. Azt viszont érzi, hogy jobban van, már az intenzív osztályról is kikerült. – Az orvosok nem kötik az orromra. Nagyon kedvesek és udvariasak, de én megmondom: a 88 év.
Az okozta a bajt – tette hozzá viccelődve a Nemzet Színésze, akihez éppen akkor lépett be az egyik kedves barátja, Aldobolyi Nagy György, az Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző és dalszövegíró. Az elismert művész úgy gondolta, meglepi barátját és egy hamisítatlan vasárnapi húslevessel kedveskedik neki, annak ellenére, hogy nemrégiben még ő maga is az intézmény ideiglenes vendége volt egy lábsérülés miatt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal