FRISS! RENDKÍVÜL NEHÉZ 4 ÉV JÖN, MEG KELL HÚZNI A GATYA MADZAGOKAT. EZEK AZ ÚJABB ADÓK, ÉS KÖLTSÉG MEGVONÁSOK JÖHETNEK." MUTATJUK A FELHÁBORÍTÓ RÉSZLETEKET:



NAGYON NEHÉZ 4 ÉV JÖN, MEG KELL HÚZNI A GATYA MADZAGOKAT. Mutatjuk a pontos részleteket. Politológus a következő 4 évről: „Gondok lesznek majd az élelmezéssel, olyan váratlan dolgokkal kell szembenéznie a kormánynak, amiket az elmúlt 12 évben soha nem tapasztalt meg” Válságkezelő kormányzás fog elindulni a korábbiakhoz képest egyértelműen, és azt gondolom, hogy ekkora felhatalmazás nagyon nagy felelősséget is jelent, és szerintem ezzel a felelősséggel és felhatalmazással az új kormány élni fog...
A háború kellős közepén vagyunk, ami rányomja a bélyegét az energiaellátásra, hihetetlenül felszaladtak az árak, gondok lesznek majd az élelmezéssel, tehát olyan váratlan dolgokkal kell szembenéznie a kormánynak, amelyet az elmúlt tizenkét évben soha nem tapasztalt meg.Ilyen értelemben az, hogy erős kormányzópárt van, és a gyors cselekvőképességhez megvan a kormány kétharmada, az lehet előny is" - magyarázta Stumpf. Itt a felvétel, amiben mindezekről szó esik:

AKTUÁLIS:

Főoldal