Drámai ÚJ részletek derültek ki Berki Krisztián haláláról!



A Blikk elsőként számolt be róla, hogy péntek reggel IX. kerületi otthonában holtan találták Berki Krisztiánt. Több rendőr és mentőautó is megjelent a Berki Krisztián IX. kerületi lakásánál ma reggel, majd nem sokkal később jött a borzalmas hír, Berki Krisztián meghalt.
A rendőrségi sajtótájékoztatón mindössze annyit mondtak el, hogy a helyszíni szemle még folyik, az idegenkezűséget kizárták, így a halálesetet a rendőrség közigazgatási eljárás során vizsgálja. Lapunk úgy tudja, Berki Krisztián nem öngyilkos lett, annak ellenére, hogy a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit. A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul. A halál körülményeit még vizsgálják, egyelőre annyit lehet tudni, nem történt idegenkezűség. Berki Mazsi zokogva nyilatkozott a Borsnak.
„Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk” – mondta a lapnak Berki Krisztián felesége.

AKTUÁLIS:

Főoldal