ÚJABB tragédia! DRÁMAI hír! Mentő vitte el a Drága örökösök sztárját! SZÖRNYŰ, ami történt! Felesége még a rendőröket is kihívta, mert...



Szirénázásra és villogó fényekre figyeltek fel hétfő este a csendes gödöllői utca lakói Molnár Gusztáv háza előtt. Lapunk úgy értesült, a Drága örökösök egykori sztárjára rendőrt hívtak, mert a felesége, Molnár-Fazekas Vivien előtt a színész azzal fenyegetőzött, öngyilkos lesz.
– Először csak egy rendőrautót láttunk, az egyenruhások bementek a házba, nem sokkal később mentő érkezett, ami később elszállította Gusztit – mesélte lapunknak egy közelben lakó, aki látásból a színészt és kedvesét is ismeri. – Guszti nem volt túl jó állapotban, de Vivien is megviseltnek tűnt, szerintem sírhatott is. Úgy tudjuk, a színész azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, a rendőrőket pedig azért riasztották, mert párja félt, nehogy tényleg tragédia történjen. Információink szerint Gusztáv és Vivien vitáztak, majd a hölgy kijelentette, máshol alszik, erre reagálhatott drasztikusan a színművész.
Nem először fordulhat meg hasonló gondolat Gusztáv fejében, hiszen korábban hasonlóról beszélt lapunknak volt párja, Ildikó, aki azzal vádolta a színészt, hogy ittas állapotban bántalmazta közös gyermeküket, Benedeket. – Már a kapcsolatunk során is voltak problémáink Gusztival, és előfordult, hogy bezárkóztunk a fiammal a szobájába, mert féltünk tőle. Sajnos, később sem lett jobb a helyzet, a saját hibáiért pedig Benedeket hibáztatta, azt mondta a gyereknek, hogy azért készült ki, mert ritkán látja. Szegény nem akart már az apjával lenni, de ment, mert félt, hogy miatta lesz öngyilkos. Az sem volt ritka, hogy Guszti annyira részeg volt, hogy a párja, Vivien hívott engem, vagy írt nekem: vigyük el Benedeket, mert nincs ott biztonságban – nyilatkozta tavaly augusztusban Ildikó a Blikknek. Bár úgy tudjuk, az elindult gyámhivatali eljárás nem zárult le, sőt a botrány után több munkáját is elveszítette, az utóbbi időben úgy tűnt, Molnár Gusztáv élete rendeződik.
Elvette kedvesét, Vivient, valamint hosszú kihagyás után ismét dolgozni kezdett egy színdarabban, sőt egy filmben is szerepet kapott. Hogy mi vezetett odáig, hogy Gusztinál ismét elszakadjon a cérna, azt nem tudni. Annyi azonban bizonyos, hogy a színész évekig küzdött a démonjaival, erről ő maga is vallott. – Ha valakinek, akkor nekem erről van mondanivalóm, mert alkoholista voltam, 2017. június 8-án ittam utoljára. Elmentek mellettem az évek, a többiek már öltönyben jártak, volt kocsijuk, én meg, közel a harminchoz még mindig részegen mentem haza hajnalban. Ha társaságban voltam, idegesített, hogy a többiek milyen lassan isznak, nem egyszer otthagytam őket, elmentem a kocsmába, és inkább egyedül, de gyorsabban ittam. Másodszor is nekifutottam, mert sikerült belátnom, túl gyenge vagyok és elvesztettem az irányítást. (…) Rájöttem, nem vagyok rossz ember, hanem beteg, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, és hogy nem szégyen segítséget kérnem. Minden alkoholistának azt javaslom, lássa be, gond van, a tagadás ugyanis a legnagyobb ellenség. Aztán azt, hogy beteg, és merjen segítséget kérni, ne szégyellje magát. Azt is el kell fogadni, hogy az nem működik, hogy fokozatosan kevesebbet iszom, vagy csak ritkán, egyszerűen le kell tenni a poharat – nyilatkozta Guszti három éve a Bestnek. Kérdésünkre a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályától megerősítették, hogy volt intézkedés a színész és kedvese gödöllői otthonánál. – A járőrök 2022. május 2-án 21 óra 50 perckor jelentek meg egy gödöllői háznál, ahonnan egy öngyilkossággal fenyegetődző férfiről kaptak bejelentést. Bántalmazásról szóló jelzés, feljelentés nem érkezett, bűncselekmény gyanúja nem merült fel – közölték megkeresésünkre.
– A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak hozzá, akik megfigyelésre kórházba vitték. Információnk szerint a színész a kistarcsai Flór Ferenc Kórházba került, ám tegnap már távozott onnan. Lapunknak szűkszavúan reagált. – Mostanában sokszor vagyok magam alatt, bipoláris depresszióval diagnosztizáltak, ennek az az oka, hogy nyolc hónapja elvették tőlem a kisfiam, csak felügyelt kapcsolattartás lehetséges – mondta a színész. – Említettem itthon, hogy ennek nincs értelme, el kell dobnom az életemet. A feleségem, Vivi egy ismerősünknek mesélte ezt, ő hívta az illetékes szervet. Az egésznek az az oka, hogy rettenetesen hiányzik a gyermekem. Alapvetően szeretem az életemet, nem akarom eldobni magamtól, de nyolc hónap küzdelem az sok, az ember néha belefárad.

AKTUÁLIS:

Főoldal