1 perce érkezett! BOTRÁNY és szégyen gyalázat! Az egész ország értetlenül áll a dolog előtt! Valak(i)k fogták magukat és EZT a dolgot művelték a frissen eltemetett Berki Krisztián sírjával tegnap hajnalban.. (Fotók!) Erre nem találunk szavakat..



Tegnap kísérték utolsó útjára a tragikus körülmények között közel három hete elhunyt Berki Krisztiánt. Az egész ország által ismert celeb özvegye, Mazsi korábban azt kérte a gyászolóktól, hogy fehér ruhában érkezzenek a szertartásra, ez ugyanis annak idején még kifejezetten Krisztián kívánsága volt. A televíziós személyiséget a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra.
A temetésre megállás nélkül érkeztek a megemlékezni vágyók, akik fehér öltözékeiknek köszönhetően egészen egyedi hangulatot adtak a sajnálatos eseménynek. Koszorúk borították a szertartás után Berki Krisztián sírhelyét. Van, aki(k)nek azonban semmi sem szent: Ma hajnalban, huligánok (vagy Krisztián rosszakaróinak, irigyinek valamelyike), hisz megosztó személyiség volt betörhetett a helyszínre és a friss sírról széthordták, illetve ledobálták a hófehér virágokat. - "Szörnyű látvány volt.." - nyilatkozta a temetőőr, aki ismeretlen tettesek ellen azonnal feljelentést is tett, mivel ő magam sem vette észre a garázdálkodókat.
A sírhelyet azonban hamar visszarendezték eredeti, szép állapotára, reggelre szerencsére semmi nyoma nem volt ennek a szomorú tettnek. Így néz ki most a sírhely:

AKTUÁLIS:

Főoldal