Borzalmas nagy vagyont hagyott Bazsarózsára az elhunyt Benkő Dániel.. Mindenki ledöbbent, mikor kiderült hogy pontosan mennyit! Ekkora összegről lehet szó:



Mint ahogy arról pár éve írtunk, amikor Benkő még tv műsorban keresett feleséget magának: "Korántsem csak a lantos sajátos sármja jelenthet vonzerőt azoknak a hölgyeknek, akik a Benkő feleséget keres című show-ba jelentkeztek. A látszólag szerény körülmények között élő művész valójában mesés vagyon birtokosa, ingatlanja és ingóságai mintegy kétszázmillió forintot érnek.
Igaz, nem adja olcsón a hozományt: nyíltan hangoztatja, hogy csak az a jelentkező pályázhat eséllyel a szívére, aki a testét is meghódítja. " Ez azonban nem most volt már, azóta nagyon elszálltak az ingatlan árak, tehát elképzelhető hogy akár 400 milliót érnek az ingatlanok összesen.. Szép vagyon, de nem ilyen áron.. Isten Nyugosztalja! Ettől függetlenül mérhetetlen fájdalmat élhet át Bazsarózsa, aki nagyon szerette Dánielt, és nagyon nehezen fogja fel, hogy ez valóban megtörtént.
Bődületes vagyont hagyott Bazsarózsára Benkő Dániel. Befejezetlen dallam: Lehet, hogy Benkő Dániel lantművésznek nem a zenei kompozíciói, hanem a Svábhegyen álló háza volt az igazi életműve. Tizenhét éve folyamatosan épült, és akinek módja van belépni a különös birodalomba, meghökkenve próbálja bejárni a sajátos összefüggésben egymásba kapcsolódó tereket. Forrás: amiotthonunk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal