BORZALMAS HÍR JÖTT PÉNTEK ESTÉRE! A hír sajnos igaz: MAJKÁT is megtámadta EZ a rettegett betegség! Gyógyíthatatlan betegség támadta meg Magyarország kedvenc rapperét! KITARTÁS MAJKA! Nagyon szorítunk érted!



A rapper körülbelül másfél év után kapta el újra a rettegett betegséget. Majoros Péter még 2020 novemberében került kórházba koronavírusos megbetegedése miatt. Akkoriban az előadó videós bejelentkezéseinek köszönhetően az egész ország nyomon követhette Majka küzdelmét a kínzó kór ellen, és bár a felépülését követően azt gondolhattuk, végleg megszabadult a covidos mindennapoktól, tegnap ismét bejelentette, hogy pozitív tesztet produkált.
"Mar a múlt héten tudtam, hogy a repülőn hazafele elkaptam valamit, mert ki se látszódtam a takonyból. Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá… Ilyenkor a legrosszabb hogy tele vagyok olyan emlékkel ami miatt abszolút nem tudom félvállról venni. Az első pr nap elég szar volt, de a mai napra kicsit jobban érzem magam. Kérem a fél(és egész) hülyéket, keressenek más csatornát arra hogy elmondják, hogy megint pénzt kaptam ezért, meg eladtam magam, meg oltasssssd magad birka látod mennyit ér, stb ..Gyógyulok ! Jövő hétre kutyabajom se lesz! Koszi pacsi". A címlapkép illusztráció!

AKTUÁLIS:

Főoldal