Baukó Éva spermadonort keres: Nem hiszi el, KI volt az első jelentkező!



Baukó Éva nevét utoljára akkor emlegették sokan, amikor összetűzésbe került az RTL Klubbal, ugyanis leleplezte több műsoruk végkimenetelét is. Többek között elárulta, hogy ki nyeri meg a Survivort, a Nyerő Párost, a Konyhafőnök VIP-t, illetve a Farm VIP mellett sem ment el szó nélkül. Ezúttal egy teljesen másik téma miatt keltette fel sokak érdeklődését.
Késő este derült ki, hogy Sáfrány Emese és Hornyák Ádám nem folytatják egy párként tovább, ezzel kapcsolatban pedig nagyratörő gondolatai támadtak. Hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg, hogy a sok elválás és szakítás ráébresztette valamire: neki nem kell férfi az életébe, csak egy spermadonor a családalapításhoz. "Olvastam, Sáfrány Emese is szétment a párjával. Celebeknél ha észrevettétek, ez dívik most. Csinálnak egy-két gyereket és a gyerek még 2 éves kora előtt csonka család tagja lesz.
Lásd: Berki, Hódi, Kulcsár, Csuti, Anikó, Mádai Vivien, Vasvári Vivien, Szabó Zsófi… most ennyi jut eszembe, de van több is…Új apukák, apukajelöltek pedig mennek/jönnek." - kezdte kifejteni, majd így folytatta: Most színt vallok nektek. Tök őszintén írom nekem nincsen szükségem férfire pont az ilyen dolgok miatt, és elgondolkoztam azon, hogy spermadonor által szeretnék gyereket, akit én választok ki és nem pedig kapcsolat vagy házasság által. A házasságot pedig sosem tartottam jó dolognak és soha nem vágytam rá. - vallotta be Éva. "Nincsenek jó tapasztalataim, és ez a mai kiírása is az Emesének is újra elgondolkodtatott, ugyanis nem csak a celebvilágban látom ezt, hanem a mai fiatal civilek körében is ez van…Elhagyott nők, elhagyott férfiak kisgyerekekkel… “szóval ha van jelentkező, ne habozzatok “ Jelige: SPERMADONOR.
Ui: Ez rohadtul nem poén, ez véresen komoly!!!!!" - jelentette ki, a poszthoz pedig majdnem 200-an szóltak hozzá. Egyikőjük ráadásul nem más volt, mint a VV Robi, aki a Való Világ 10. szériájában szerepelt, és nyíltan vállalta a biszexualitását. Én akarok gyereket, benne vagyok- jelentette ki, amire Baukó válasza ez volt: "A család az család?" - olvasható a kommentszekcióban. Nem kellett sokat várni Robi reakciójára sem, "Pontosan! Mivel nem lenne párkapcsolati gondunk, így a gyerek érdekeit néznénk. A többi, amit ide írnék, valószínű jó pár ember szívét leállítaná..." - jegyezte meg.

AKTUÁLIS:

Főoldal