A 68 éves Delhusa Gjon eljegyezte 23 éves barátnőjét. Mi az a 45 év ami közöttük van? EKKOR jöhet a baba is! Mint elmondta: "Egy igazi férfinak bármikor készen kell állnia arra, hogy.."



Az énekes készen áll az esküvőre és a gyermekvállalásra: 65 évesen is szívesen lenne újra édesapa Delhusa Gjon. Delhusa Gjon már öt éve él együtt fiatal kedvesével, Fannival, jóllehet a nagy korkülönbség miatt sokan mondták nekik, hogy halálra van ítélve a kapcsolatuk. Az énekes azonban már az esküvőn és a gyermekvállaláson gondolkozik, ugyanis 65 évesen is szívesen lenne apuka.
– Azt szoktam mondani Fanninak, hogy 23 éves, ha szeretne gyereket, nosza, ne várjunk. A bakancslistámon mindig is szerepelt, hogy legyen egy lányom is, hátha most ez valóra válhat – mondta a Best magazinnak Delhusa Gjon, akinek már három nagy fia van. – Mindenki a nagy korkülönbséget firtatja, de aki ismer minket, pontosan tudja, hiába vagyok negyvenkét évvel idősebb nála, én nagyobb gyerek, sokkal bohémabb vagyok, mint ő – mondta.
– Megvolt az eljegyzés, jöhet az esküvő és a baba. Én szűkkörű szertartást szeretnék, és azt, hogy lovon mondjuk ki a boldogító igent. Fanni hintón szeretne a templomba menni, és utána kétnapos, százfős igazi parasztlakodalomról álmodozik. Ennél nagyobb problémánk soha ne legyen az életben, valahogy majd csak megegyezünk – mondta a magazinnak az énekes, aki egy koncerten ismerte meg szerelmét. Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal