1 perce érkezett! Sajnos megtörtént! Hogy lesz ezután?! Borzalmas hír jött Putyinról! Egyenlőre nem találjuk a szavakat..



Hiába próbálta titkolni Oroszország elnöke, hogy súlyos a baj: kiderült, hogy kórházba szállították és azonnal megműtötték. Pár napja a Győzelem napi ünnepség után sürgősséggel kellett kórházba szállítani Vlagyimir Putyint – idézte a Magyar Hang az olasz La Stampa hétfői cikkét.
Eszerint az orosz elnök a napokban, vélhetően egy hete került a műtőbe, azonnal meg kellett operálni. Ha megtörténik a legrosszabb Putyinnal, nincs ismert forgatókönyv arra, hogy a háttérben hatalomért marakodó oligarchák közül ki ragadja magához az ország irányítását. Az orosz elnök állítólag több komoly betegségben is szenved, ezek közül a legsúlyosabb a leukémia.
Oroszország minderről hallgat, sőt, az olasz lap több forrása is tudni véli, hogy a kórházi kezelés előtt az elnöki stáb tíz napra előre felvett és betárazott videókat készített, hogy azokkal fedezzék Putyin távollétét. Az MTI által közzétett címlapfotón Vlagyimir Putyin orosz elnök és Szergej Sojgu védelmi miniszter május 9-én, a győzelem napi díszszemlén még együtt parádézott Moszkvában a Vörös téren. Ahol nem festett túl jól a takaró alatt feszengő politikus. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal