Gyászban az ország! Szörnyű tragédia történt! Bérgyilkossal ölették meg az ismert magyar mulatós zenészt, sokak NAGY kedvencét! Te is ismerted Őt! Megdöbbentő ami történt:


Csak sejtettem, hogy valami nagyon rosszat tett, amikor azt mondta: Anya, nagy bajban vagyok.” Négy hónap után derült ki, hogy felesége és unokahúga végzett egy még decemberben eltűnt ismert erdélyi magyar mulatós zenésszel. A két nő bevallotta, hogy egymásba szerettek, és elhatározták, megszabadulnak a boldogságuk útjába álló férfitól.
A gyilkossággal egy helyi bűnözőt bíztak meg, akinek 40 ezer lejt, vagyis 3 millió forintot fizettek- írja az rtl.hu. A zenész holttestét a napokban találták meg a rendőrök, még decemberben tűnt el. A négy hónapig tartó nyomozás alatt a férfi unokahúgára terelődött a gyanú mert többször is megváltoztatta a vallomását. Ezután a feleség is beismerte, hogy közösen ölették meg a férjét egy helyi bűnözővel.
“Csak sejtettem, hogy valami nagyon rosszat tett, amikor azt mondta: Anya, nagy bajban vagyok” – mondta a bérgyilkos anyja, aki tudta, hogy a fia korábban több kisebb bűncselekményt is elkövetett, de emberölést nem feltételezett volna róla. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal