Nem találjuk a szavakat! Pár órával ezelőtt váratlanul meghalt otthonában a magyar olimpikon, egy igazi LEGENDA, milliók kedvence! Felfoghatatlan, hogy pont Ő ment el: - Nyugodjon Békében!



Nem találjuk a szavakat! Váratlanul meghalt otthonában a magyar olimpikon, egy igazi LEGENDA, milliók kedvence! Elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok tornász, Korondi Margit. Erről a Magyar Olimpiai Bizottságot a családdal egyeztetve Kertész Alice, korábbi csapattársa tájékoztatta. A bajnoknő sikerei közt 8 olimpiai érmet számlál.
Az 1952-es helsinki olimpia első magyar aranyérmét nyerő tornászunk, Korondi Margit hosszú betegség után, Las Vegas-i otthonában hunyt el. Korondi Margit mindig egy életvidám, igényes és társaságkedvelő ember volt, aki nem rettent meg attól sem, hogy a saját kezébe vegye sorsa alakítását, bátran dacolt mindig a kihívásokkal. Elvesztése űrt hagy maga után. A Magyar Olimpiai Bizottság és az olimpiai család osztozik hátrahagyott szeretteinek fájdalmában– olvasható az olimpia.hu-n.

AKTUÁLIS:

Főoldal