MOST ÉRKEZETT: NAGY a baj! A családja jelentette be a szomorú hírt: Már az orvosok sem tudnak segíteni Gáspár Beán!


Megdöbbentő vallomást tett Gáspár Bea. Elárulta: 2020-ban gyomorszűkítő műtéten esett át, melynek következtében körülbelül 20 fölös kilótól szabadult meg. Akkor boldoggá tette az eredmény, ám jött a koronavírus, a lezárások, telt az idő, és bizony visszaszaladt rá néhány a leadott kilókból.
Bea asszony nem árulta el, mennyit mutat most a mérleg, azt azonban nyíltan kimondta, hogy orvosa nem nézi jó szemmel a történteket. Szegény orvosom el is van keseredve. Mondja is nekem, hogy sportolni kellene, de én ilyenkor csak nézek felfelé, mintha nem is hozzám beszélne. Juhász doki, ne haragudj rám - vallott színt a híresség a Ripostnak. Bea azonban nincs elkeseredve, megtanulta elfogadni magát. Ma már megint tudok enni.
Persze nem azt a nagy mennyiséget, amit régen, de egész jól haladok afelé, hogy újra olyan kerekded legyek, mint régen. Ilyen az élet, engem így hozott a gólya. szeretek főzni és szeretek enni is. Lehet, hogy még egy műtét kellene, vagy nem is tudom, mit kéne tennem, hogy ne egyek! - nyilatkozta nevetve. Forrás Címlapfotó: Illusztráció!

AKTUÁLIS:

Főoldal