Most érkezett! ORBÁN VIKTOR EZZEL a hihetetlen húzásával lényegében már most megnyerte a 2026-os választást is..! - MEGTETTE, amit eddig még SENKI Magyarországon!! EZ igazán rendhagyó lépés volt:


Orbán Viktor a választást megelőző hetekben és napokban rengeteg települést látogatott végig. A választást követően a közösségi oldalán sok települést név szerint is kiemel, megköszönve az ott élők szavazatait. Így tett például Budakeszi esetében is, mint ahogy az alábbi fotó is bizonyítja:
De kiemelte például Sopront, Gödöllőt siófokot, sőt egy egész apró települést is. Ám a legrendhagyóbb köszönetet egészen biztosan egy négylábú kapta, méghozzá egy “röfi”. Orbán Viktor ugyanis még januárban egy disznóvágáson járt Öttömösön, és a “főszereplőnek” is megköszönt mindent, ahogy erről a fotó (lentebb megtekinthető) is tanúskodik: Nagy tétben le mernénk fogadni, hogy ilyet eddig túl sok kormányfő még nem csinált, világviszonylatban sem. Te mit gondolsz?(Képek és kiemelt kép: Orbán Viktor Facebook oldala)

AKTUÁLIS:

Főoldal