Most érkezett! A híradó is bemondta! Nagyon súlyos tömegbaleset történt néhány perce Magyarországon! Sajnos megtörtént a legroszabb:


Tehervonattal ütközött össze egy személygépkocsi csütörtök hajnalban Sárváron, a vasútállomásnál, a helyszínelés miatt és a műszaki mentés végéig, várhatóan kora délelőttig szünetel a vonatforgalom Sárvár és Porpác között - közölte a Mávinform a Facebook-oldalán. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a balesetben meghalt a személyautó vezetője.
Mint írták, az autó a sárvári vasútállomásra behaladó tehervonat elé hajtott az átjáróban. Az ütközéskor a fény- és félsorompó jól működött, tilos jelzést mutatott a közút felé. Sárvár és Porpác között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Felhívták a figyelmet, hogy a Celldömölk és Szombathely között közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időre kell számítani. A police.hu oldalon azt írták, hogy a balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés továbbra is rendőri forgalomirányítás mellett zajlik a balesettel érintett útszakaszon.
Kettő napja történt az előző baleset MINDSZENTNÉL. Több ember meghalt, többen pedig megsérültek, amikor vonat elé hajtott egy kisteherautó Mindszentnél 2022.ÁPRILIS.05-én kedden reggel – közölte a rendőrség honlapján. A baleset valamivel 7 óra előtt történt Mindszent belterületén, a Déli utcai vasúti átjáróban. Egy kisteherautó a sínekre hajtott, ahol a Szentesről Hódmezővásárhelyre tartó motorvonattal ütközött. A vonat az ütközés erejétől kisiklott. A balesetben többen megsérültek, többen pedig a helyszínen meghaltak- írja a Blikk. CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ

AKTUÁLIS:

Főoldal