Megtörtént a történelmi pillanat! Orbán ALÁÍRTA! EZ IS ELDŐLT! Minden 55 évnél idősebb magyar ember most kérjük NAGYON figyeljen ide:



Megtörtént a történelmi pillanat! Orbán ALÁÍRTA! EZ IS ELDŐLT! Minden 55 évnél idősebb magyar ember most kérjük NAGYON figyeljen ide: A miniszterelnök az íróasztala mögül, aláírás közben számolt be a nagy történésekről. Rendkívüli hírrel jelentkezett közösségi oldalán Orbán Viktor:
A kormányfő egy rövid írásban ugyan már délelőtt beszámolt arról, hogy az év eleji 5%-os emelés után újabb 3,9%-os nyugdíjemelésről döntöttek, most azonban íróasztala mögül, a dokumentumok aláírása közben jelentkezett be közösségi oldalán, és személyesen is elárult pár részletet az összegekkel kapcsolatban. "Amit most aláírok az egy rendelet, a kormány fogadta el a tegnapi ülésen. A háború miatt emelkednek az árak, nő az infláció, meg akarjuk védeni a nyugdíjasokat.
Ez akkor lehetséges, hogyha a nyugdíjakat is megemeljük. Július elsejével visszamenőlegesen is megemeljük a nyugdíjakat, így az egész évben, a '22-es évben a nyugdíjemelés mértéke 8,9% lesz" - mondta videójában Orbán.

AKTUÁLIS:

Főoldal