MOST ÉRKEZETT: Élőben rendkívüli adásban jelentkezett be Márki-Zay Péter!! NAGYON Fontos hírt jelentett be!! Íme a rendkívüli bejelentése!


Rossz idő ide vagy oda, öltözzünk ki szépen és menjünk szavazni: Márki-Zay Péter élőben jelentkezett a Facebookon. Márki-Zay Péter vasárnap reggel a Facebook oldalán jelentkezett be élőben, hogy mindenkit az Ellenzéki Összefogás listájára és egyéniben indulóira való szavazásra buzdítson. Az összefogás miniszterelnök-jelöltje, videójában elmondja, hogy bár ő is tud a rossz időről, mégis mindenkit arra kér, hogy ennek ellenére kelljen ki és öltözzön fel szépen, hiszen a mai nap "ünnepnap".
"Kérem, hogy bármi nehezükre esik is, adott esetben mai nap kelljenek ki, öltözzenek ki szépen ez egy ünnepnap, elmegyünk és leváltjuk ezt a kormányt." - mondja videójában a miniszterelnök-jelölt. Továbbá elárulta, hogy most szent misére igyekszik, de utána 10 órakor fogja leadni szavazatát. Fontosnak tartotta, hogy felhívja a választók figyelmét arra, hogy a választási csalásokat jelentsék: "A csalásokat jelentsék be nekünk 1 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlunk fel annak, aki leleplezi bizonyítékokkal a választási csalást." - mondta el Márki-Zay Péter

AKTUÁLIS:

Főoldal