Ég önnel Művész Úr! Sajnos most érkezett a szomorú hír Dombóvári Istvánról… Teljesen összetörtek a rajongók!


Dombóvári István 5. önálló estjének a turnéja április 30-án véget ér, ezt követően azonban nem jön azonnal a következő, mint ahogy szokott. A Dumaszínház humoristája úgy döntött, kicsit visszavonul és idén már nem lép fel. Összetörtek a rajongók a hír hallatán.
“Negyvennégy lettem, na meg férj, aztán apa és utána majdnem megpusztultam. Mozgalmas évek voltak ezek. Most egy kicsit eltűnök. Igyekszem inspirációt gyűjteni, újratölteni a lelkem, nagygenerálozni a testem” – írta ki a közösségi oldalára Dombi, aki a Dumaszínház blogján megjelent interjúban részletesen is beszél arról, miért tűnik most el egy kis időre. “Egy kicsit visszavonulok. Eddig úgy volt, hogy mire befejeztem egy turnét, már kész volt az új előadás, de most nincs.
Úgyhogy egy picit örülök annak, ami eddig volt, és kicsit hátra kell dőlnöm. Igyekszem pihenni, feltöltődni. Most, hogy megint kinyílt a világ, lehet utazni, próbálok megélni új dolgokat és inspirációt gyűjteni. És remélhetőleg jövőre vissza fogok térni a 6. estemmel” – árulta el Dombóvári István. Elmondása szerint az eddigiek közül a jelenlegi, az 5. önálló estje volt a legmozgalmasabb: “Miközben zajlott a turné, történt egy s más velem: megnősültem és lett egy gyerekem“.

AKTUÁLIS:

Főoldal