18-27 év közöttiek.. FIGYELEM! 134 500 sorköteles férfinak kell katonának állni! EZ MÁR NEM JÁTÉK! ITT vannak a részletek:


A tavaszi sorozás április 1-től kezdődik és a 18-27 év közötti orosz férfiakat érinti. Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta a rendeletet, melynek értelmében július 15-ig 134 500 sorköteles újoncot hívnak be az orosz hadseregbe, írta meg a Daily Mail.
A Kreml közlése szerint az új katonák közül senkit nem küldenek Ukrajnába, ám a háború első hetében is azt mondták, sorkatonákat nem vezényelnek a frontra, azonban később kiderült, hogy ez mégis megtörtént. A tavaszi sorozás április 1-től kezdődik és a 18-27 év közötti orosz férfiakat érinti.
Amennyiben a most besorozottakat mégis a frontra küldenék, annak politikai kockázata is lehet, hiszen bebizonyosodna, az, hogy valójában nem áll olyan jól az orosz hadsereg Ukrajnában, mint ahogyan azt az állami propaganda állítja. Az oroszok bejelentették, hogy már a keleti Donbaszra összpontosítanak, és visszaveszik a tűzerőt Kijevben és Csernyihivben. Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal