MOST ÉRKEZETT: Szörnyű dolog történt! Tóth Gabi teljesen összeroppant.. A kisbabáját érinti! Egyetlen szülőnek sem kívánjuk azt, ami most Tóth Gabival történik:


NEM BÍRJA TOVÁBB! NAGYON NEHÉZ DÖNTÉST KELLETT MEGHOZNIA TÓTH GABINAK A KISBABÁJA EGÉSZSÉGE MIATT: Szörnyű dolog történt. -írja a https://kiskegyed.blikk.hu. Tóth Gabi teljesen összeroppant... A kisbabáját érinti ez:
„Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak velem az évek során! Aki szeret, bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet!
Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot, főleg ha már a kisbabámat is belekeverik!…” – írja Gabi Instagram oldaján. Az énekesnő szívből reméli, hogy aki szereti, továbbra is szeretni fogja és kitart mellette úgy is, ha nem kommentelhet a posztjai alatt. Forrás: kiskegyed

AKTUÁLIS:

Főoldal