RENDKÍVÜLI! Putyin kiállt az emberek elé, és bejelentette: Nagyon JÓ híreim vannak emberek!


Putyin szerint minden jó irányba halad, Lukasenka rálicitált az orosz elnökre. Vlagyimir Putyin Moszkvában fogadta a fehérorosz elnököt, akit tájékoztatott a háború pillanatnyi helyzetéről és az ukrán féllel való tárgyalásokról, míg a belarusz diktátor kijelentette, jogos volt Ukrajna lerohanása, mert az éppen csapást akart mérni Fehéroroszországra.
Általában sok jó dolog szokott kisülni abból, ha nagy szellemek találkoznak. Nos, a mostani Putyin-Lukasenka találkozóval kapcsolatban csak félig lehetünk pozitívak, ugyanis a fehérorosz elnök ismételten bebizonyította, a tények sosem fogják őt megzavarni. Az orosz elnök Moszkvában fogadta belarusz szövetségesét, és tájékoztatta arról, hogy az immár napi rendszerességű orosz-ukrán tárgyalásokban pozitív elmozdulások történtek.
Hozzátette, Oroszországnak nincs oka mentegetőzni, amiért “különleges hadműveletet” indított a Donyec-medence védelmében. Lukasenka úgy érezte, rá kell licitálnia Putyinra, ugyanis kijelentette, hogy az ukrán fél amellett, hogy támadást készített elő a Donyec-medence ellen, csapást szándékozott mérni a Fehéroroszország területén tartózkodó orosz és fehérorosz csapatokra is, amelyek – mint mondta – hatalmas veszteségeket szenvedtek volna el, ha nem kezdődött volna meg az orosz támadás. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal