RENDKÍVÜLI!!! Ezekben a percekben történik! A híradó is bemondta! Az oroszok ledobták..! SENKI SEM HITTE el, de megtörtént a LEGROSSZABB Ukrajnában!! (Sokkoló felvételek!)


Vákuumbombát is használtak már az oroszok – állítják a katonai szakértők. Bár a Föderáció tagadja a termobarikus fegyverek használatát, ennek ellentmondanak az Ukrajnában készült felvételek. Ezeken vákuumbomba-becsapódások láthatók, ami a harcoló felek közül csak az oroszoknak van.
A vákuumbomba robbanáskor képes a környezetéből minden oxigént magába szívni, majd hatalmas hő- és lökéshullámmal letarolni a hatósugarában található épületeket és embereket. Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) vizsgálatot indított Oroszország ellen az Ukrajna lerohanása során elkövetett esetleges háborús bűnök miatt, miután egy ukrán tisztviselő azt állította, hogy Oroszország illegális fegyvert használt a háború során – közölték tisztviselők.
A Fox News összeállítása szerint hétfőn Ukrajna amerikai nagykövete, Oksana Markarova az amerikai Capitoliumban újságíróknak azt mondta, hogy Oroszország ukrajnai inváziója során vákuumbombát használt, megsértve ezzel a nemzetközi jogot. Markarova egy zárt kongresszusi meghallgatás előtt beszélt erről. Ugyanezen a napon Karim Khan, az ICC főügyésze, aki már az inváziót megelőzően is vizsgálódott, azt mondta, hogy “a lehető leggyorsabban” vizsgálatot indít minden más lehetséges jogsértés ügyében.
A vákuumbomba jellemzően pusztítóbb, mint a hagyományos bombák, mivel elnyeli az adott térben lévő oxigént, hogy jelentős robbanást okozzon. A Fehér Ház a nemzetközi nyomozó szervek megerősítésére vár, mielőtt lépéseket tenne – közölték tisztviselők.”Ha ez igaz lenne, akkor ez potenciálisan háborús bűncselekmény lenne” – mondta Jen Psaki, a Fehér Ház sajtótitkára egy hétfői sajtótájékoztatón. Az alábbi felvételen nagy valószínűséggel az említett vákuumbomba bevetése látható:

AKTUÁLIS:

Főoldal