PÁR PERCE érkezett! Napokon belül véget ér a háború? Fellélegezhet a világ! Megnyugtató, Jó hírek érkeztek Ukrajnából:


Állítólag még az is lehetséges, hogy napokon belül békét tud kötni. Ukrajna és Oroszország. Szinte az egész világ azon aggódik jelenleg, hogy vajon meddig tart még, illetve mi lesz az orosz-ukrán háború végkimenetele.
Sokan nem értik, hogy 2022-ben hogyan lehetséges, hogy ilyen rettenetes dolog történhet Európában, de úgy tűnik, hogy szerencsére nem fog már sokáig tartani ez a szörnyűség – legalábbis, ha lehet hinni egy ukrán tanácsadó megnyugtató optimizmusának. Legkésőbb májusban vége lesz az orosz-ukrán háborúnak, ugyanis Olekszij Aresztovics szerint addigra Oroszország kifogy a tartalékaiból – ráadásul közben elvileg a béketárgyalások is kifejezetten jól haladnak, így valószínűleg még jóval május előtt véget fog érni ez a rémálom, akár napokon, heteken belül.
Az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij szerint az oroszok annyi fegyvert hagynak szerte szét Ukrajna területén, hogy szinte ők lettek a hadseregük legnagyobb beszállítói – ami hatalmas „segítség” az ukránoknak. – írta ki az ukrán hadsereg a közösségi oldalára. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal