EZ IS ELJÖTT!! Orbán Viktor SÚLYOS BEJELENTÉST tett pár órája, ami kivétel nélkül MINDEN magyart érint! Hamararosan megtörténhet a legrosszabb, ebben az esetben EZT kell tennie mindenkinek:


Orbán Viktor miniszterelnök rendkívüli interjút adott az M1 aktuális csatornának. A miniszterelnök a beszélgetést azzal kezdte, hogy ő emlékszik háborús helyzetre, és ez már a harmadik háború, amelynek során ő Magyarország miniszterelnöke. 1999-ben a NATO avatkozott be Szerbia és Albánia háborújába és akkor is fennállt az a veszély, hogy a szomszédunkban vívott háborúba hazánk is belesodródhat.
Ezt követően az első, 2014-2015-ös orosz-ukrán konfliktusról beszélt, amit a Krímben vívtak, a mostani háború pedig a harmadik, amit közvetlenül a szomszédunkban folytatnak. Ahogy korábban, most is az a magyar álláspont, hogy Magyarországnak ebből a háborúból ki kell maradnia, erre kell összepontosítani. Orbán Viktor elmondta, hogy háborús helyzetben stratégiai nyugalomra van szükség, hiszen ilyenkor általában zűrzavar lesz. Megemlítette, hogy a magyar baloldal fegyvereket küldene Ukrajnába, ami szerinte nem éppen stratégiai nyugalomról árulkodik.
A miniszterelnök szerint Magyarországnak most nincs is olyan fegyvere, amit nélkülözni tudna. “Magyarország, ha akarna, de nem akar, akkor sem tudna mások rendelkezésére bocsátani hadiipari eszközt vagy katonát” – fogalmazott. A kormányfő az elmúlt évek hazai hadiipari fejlesztéséről is beszélt, és hogy mi a békére készülünk, ezért indították meg a szükséges lépéseket, amiket a baloldal folyamatosan támadott.
“Nem kell atomtudósnak lenni, hogy valaki különbséget tegyen a messziről érkező muszlim tömegek és a háború elől menekülők között” – mondta a miniszterelnök azzal kapcsolatban, hogy a kormány korábbi, bevándorlásellenes álláspontját sokan kritizálták és hozzátette, hogy aki Ukrajnából ide jön, azoknak minden segítséget meg fognak adni és Magyarország egy jó ország és a magyar egy jó nép, ezért is lehet az, hogy sok önkéntes ajánlotta már fel a segítségét.
A miniszterelnök kijelentette, és mindig is ezen az állásponton volt, hogy nem hisz a szankciók (így az oroszok ellenek is hozottak) jótékony hatásában, de most nem az okoskodás ideje van. “Háború van, most nem okosnak kell lenni, hanem egységesnek” – mondta, hozzátéve, hogy a magyar kormány támogat minden közös fellépést az oroszok ellen.
   Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal