MOST ÉRKEZETT! RENDKÍVÜLI! Nem állnak le a fenyegetéssel az oroszok!! Bemondták a tévében, MIKOR jöhet a nukleáris csapás:


Az orosz állami tévé szakértői szerint viszonylag kevés is elég ahhoz, hogy kitörjön a harmadik világháború, illetve bekövetkezzen a nukleáris katasztrófa.
Az orosz állami tévében csúcsra jár a háborús riogatás, mert bár mind a mai napig tilos kimondani, hogy háború zajlik Ukrajnában (helyette továbbra is a speciális katonai műveletek kifejezés használatos), a harmadik világháború taglalása egyáltalán nem tabu, sőt!
Ezúttal a televíziós műsorvezetők arról beszéltek egy elemzőműsorban, mi kell ahhoz, hogy kipattanjon az egész világon átsöprő konfliktus – szúrta ki a Mirror (az oldalon megnézhető az angolul feliratozott videó). Ezek szerint, ha a NATO békefenntartókat küldene Ukrajnába, az casus belli, azaz háborús ok lenne, és összecsapna Oroszország a katonai szövetséggel.
(A felvétel a NATO csúcstalálkozója előtt készült, melyen az Észak-Atlanti Szerződés Szervezete egyértelműen kijelentette, nem küld csapatokat ukrán területre és továbbra is kerüli a konfliktust.) A tévében megszólaló Jurij Knutov nyugállományú ezredes, NATO-szakértő beszélt erről, hozzátéve: a békefenntartók megjelenése, avagy egy lengyel határsértés egészen biztosan nyílt háborút jelentene a két oldal között.
Ebben az esetben Oroszország taktikai atomfegyvereket vetne be, amely nyilván nem maradna NATO-válasz nélkül: innen pedig egyenes az út a totális nukleáris háborúhoz. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal