MOST ÉRKEZETT: RENDKÍVÜLI LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS! FONTOS FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI A HONVÉDSÉG A TELJES MAGYAR LAKOSSÁGNAK! 2022.03.28 - TÓL HÉTFŐTŐL EZ MINDENKIT ÉRINT!


LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS! FONTOS FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI A HONVÉDSÉG A TELJES LAKOSSÁGNAK !2022.03.28 TÓL HÉTFŐTŐL MINDENKIT ÉRINT! Amerikai F–18-as vadászgépek érkeznek Magyarországra – Figyelmeztetést adott ki a Magyar Honvédség!
A megszokottnál jelentősebb katonai légijármű-forgalom várható március 25-én, 28-án és 29-én reggel 9 és délután 6 óra között – közölte a Honvédelmi Minisztérium a Magyar Honvédség közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben. Mint írják, a foglalkozáskor magyar előretolt repülésirányítók amerikai F–18-as vadászgépekkel közösen hajtanak majd végre feladatokat. A kiképzési foglalkozások az alábbi településeket és környéküket érintik:
Nagykanizsa,
Nagyatád,
Kaposvár,
Szigetvár,
Sármellék,
Zalakaros és
Kaposújlak.
A közlemény végén leszögezik, hogy a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva arra törekszik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

AKTUÁLIS:

Főoldal