MOST ÉRKEZETT: Putyin miatt állhatott le globálisan a Facebook Messenger?? ITT az igazság:


Országszerte leállt a Facebook messenger szolgáltatása! Sokan nem tudnak üzenetet küldeni, de vannak olyanok, akik belépni se tudnak az alkalmazásba. Ismét probléma lépett fel több felhasználónál a Facebook Messenger applikációjában.
Az elmúlt pár órában többen tapasztalták, hogy az üzenetek egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan, sokszor több perces várakozást követően jutnak át a címzettekhez, az alkalmazás néha olyan jelzéseket is ad, hogy nincs internetkapcsolat, miközben minden más tökéletesen működik. A problémát a szolgáltatások állapotát figyelő Downdetector is jelezte, a hiba oka viszont egyelőre ismeretlen.
Bár egyesek olyan összeesküvés elméletet is gyártottak, hogy Moszkva, illetve Putyin "bosszúja" is állhat a háttérben. De ezt egyenlőre semmilyen forrás nem erősítette meg. Európán kívül is rengeteg országban leállt az alkalmazás, többek közt Manilában, de Ausztráliában és Amerika egyes részein sem működik megfelelően. A Facebook történetében az előző és egyben az első nagyon komoly leállásra 2021 év végén került sor.
Az év március 13-án pedig egy olyan komoly kimaradás történt, hogy a világ egyes pontjain több mint 24 órára elérhetetlenné vált a Facebook, az Instagram és a WhatsApp is. A mostani leállás valószínűleg a webes címek eléréséhez köthető tartománynévrendszerrel (Domain Name System, DNS) kapcsolatos. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal