MOST ÉRKEZETT: Putyin beleegyezett..! VÉGRE megtörténik, amire eddig az egész világ imádkozva várt:


A BBC tudósítójának elmondása szerint Putyin beleegyezett abba, hogy személyesen folytasson tárgyalásokat az ukrán elnökkel. A BBC tudósítója szerint Putyin beleegyezett abba, hogy személyesen is találkozzon az ukrán elnökkel.Közel egy hónapja annak, hogy az orosz csapatok támadást indítottak Ukrajna ellen, most úgy tűnik, hogy Vlagyimir Putyin és Volodimir Zelenszkij személyesen is tárgyalhat egymással.
A BBC tudósítója, Lysa Doucet azt állítja, hogy az orosz elnökről úgy vélik, hogy behódolt vezető diplomatáinak, és elfogadta, hogy saját magának is részt kell vennie a tárgyalásokon. Putyin elnök végre beleegyezett abba, hogy valamikor találkozik Zelenszkij elnökkel, aki január óta kéri a találkozót. Nyilvánosan ezt nem jelentette ki, pont az ellenkezőjét mondja– nyilatkozta a BBC tudósítója, írja a Daily Star.
Majd hozzátette, hogy azt is látják, hogy sok-sok lelkes közvetítő van, mindenki azt a dicsőséget akarja elérni, hogy ő vetett véget ennek a háborúnak. Azonban magukban megértik, hogy Putyin elnöknek kell találkoznia Zelenszkij elnökkel, amikor annak eljön az ideje. A tudósító szerint ennek még nem most jött el az ideje. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal