MOST ÉRKEZETT: Az életéért küzd a kórházban a híres tévésztár, sokak nagy kedvence! Sajnos megtörtént a legroszabb... Kérünk mindenkit, mondjon el ÉRTE egy IMÁT!


Az életéért küzd a kórházban a tévésztár, sokak nagy kedvence, miután brutális autóbalesetet szenvedett. Új hírek érkeztek a sokak által közkedvelt realitysztárról, miután a múlt héten egy égő autóból húzták ki egy súlyos karambol után.
Azóta sem tért magához, még mindig életveszélyes az állapota. A Love & Hip Hop: Hollywood című realitysorozat egyik szereplője, a Run Nixonban színésznőként is debütáló Apple Watts életveszélyes állapotban került kórházba egy durva karambol után. A TMZ mostanra részleteket is megtudott, azok szerint a nő az életéért küzd:
Még mindig nem tért magához, nem képes a kommunikációra. Két helyen eltört a nyaka, amit azonnal megoperáltak, de emellett – és egy törött kar mellett – agysérülést is szenvedett. Lélegezni képes magától, de azért oxigéntámogatást biztosítanak neki az orvosok.
A realitysztár a múlt héten a kaliforniai Baker közelében hajtott az autópályán, amikor egy kisteherautóval ütközött. A szemtanúk szerint a kocsija párszor megpördült, majd kigyulladt a földet érés után: Wattsot a másik autó utasa húzta ki az égő járműből. A címlapkép illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal