Merénylet Putyin ellen!! DRÁMA! Valaki nyakon ragadta Putyint és fojtogatni kezdte! (Megrázó fotók)


A nap képe: itt a dráma, valaki nyakon ragadta Putyint és fojtogatni kezdte. Nem is akárhol, hanem egy ismert helyen. Vajon hány millió ember szeretett volna annak a párizsi múzeumi dolgozónak a helyében lenni, akinek megadatott, hogy nyakon ragadja a “világ terroristájának” tartott Vlagyimir Putyin viaszfiguráját? Én biztosan az irigykedők között vagyok. Az erről készült képet nézzék:
(fotó: Grevin múzeum, Párizs/skynews.com)
Szegény Vlagyimir Vlagyimirovics, úgy látom megijedt, nem is kicsit. Tekintete egy riadt emberé, olyané, mint aki rádöbbent, hogy elkapták, kész, vége, nem menekülhet.
Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a sorsa, de az biztos, hogy a süllyesztőbe került. A Grevin Múzeum hivatalos indoklása szerint sok látogató már megrongálta a 2000-ben készült teljes alakos viaszfigurát, így tiltakozva Ukrajna lerohanása ellen – adta hírül szűkszavúan a skynews.com. A múzeum igazgatója csak annyit mondott:
A történtek után nem akarjuk naponta megfésülni és gondozni az arcát. Ugye kitalálják, ki kerül a helyére? Hát persze, nem más,mint egy másik Vlagyimir, csak nem így írják a nevét. Hanem úgy, hogy Volodimir Zelenszkij. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal