Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Zsolt már az égiekkel zenél.. Az ismert zenész hirtelen, tragikus halála megrázta az egész országot!


A magyar mulatós zenekar billentyűse tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. Aligha van olyan, a kilencvenes éveket megélt magyar, aki ne ismerné a legendás mulatós bandát, a vajdasági magyar 3+2-t – a zenekar ezúttal valódi tragédiáról számolt be, meghalt zenésztársuk, a csapat billentyűse, Vojnić Tunić Zsolt.
Kedves Barátaink! Sajnos ismét bővült az égiek zenekara… Megrendülten tudatjuk, hogy szeretett barátunk, testvérünk, zenésztársunk Zsolt, tragikus hirtelenséggel elhunyt! Nem a búcsúzás fáj a legjobban. Hanem az űr, ami velünk marad utána. Jó utat Zsolti! – írta a zenekar Facebook-bejegyzésében. Vojnić Tunić Zsolt 1973-ban Szabadkán – írta az esetről beszámoló szerbiai Szabad Magyar Szó.
A tragikus sorsú zenész életrajzát ismertetve hozzátették, Vojnić Tunić Zsolt a szabadkai és a zentai zeneiskolában rézfúvós hangszereket tanított, a 3+2 együttesben 2006-2009-ig basszusgitározott, 2015-től pedig billentyűs hangszereken játszott.

AKTUÁLIS:

Főoldal