KIDERÜLT! Ezért akadozik a Messenger, az üzenetek és a képek nem érkeznek meg. - Nálad működik?


Ezért akadozik a Messenger, az üzenetek és a képek nem érkeznek meg. Nálad működik? Nem működik a Facebook Messenger, a felhasználói beszámolók és tapasztalatok azt mutatják, hogy a közösségi oldal üzenetküldő platformja nem továbbít semmi adatot. Nem először fordul elő, hogy teljesen leáll a Facebook szolgáltatása.
Az efféle problémákat jellemzően szerverhiba vagy egy rosszul sikerült új fejlesztés okozhatja, de már az is előfordult, hogy kitálalt egy volt Facebook-alkalmazott, azt állítva, köze lehet ahhoz, hogy leállt a fél internet. A tavalyi, világszintű Facebook-leállás, még Mark Zuckerberg Facebook-vezér vagyonát is alaposan megtépázta.
Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a probléma oka, a hibát a szolgáltatások állapotát figyelő Downdetector oldal is jelezte. A Facebook Messenger összeomlott! Ez a downdetector weboldal eredménye, ahol a Mark Zuckerberg cégéhez tartozó kommunikátor egyre több bejelentést gyűjt össze a problémákról. Több más országban (USA, Németország vagy Japán) is megnéztem a jelentéseket, és kiderült, hogy oda nem ért el a hiba. A Messenger nekem megint nem működik, olyan problémám van, mint az alábbi felhasználóknál .. mikor kezd újra működni ..?
Nem láthatja barátai tevékenységét. Megjelenik egy hálózati probléma üzenet. Az üzenetek kézbesítése nem történik meg. Már megint itt tartunk. Minden jól működik, csak a Messenger várja a csatlakozást a hálózathoz. Valaki meg tudná javítani. Az a bajom, hogy egy idő után eltűnnek az aktívakról szóló információk, aztán nem küldenek üzeneteket, mintha az alkalmazás megszakadna a kapcsolat. És így tovább és tovább, a rendetlenség 10 percenként újraindul. Problémáim vannak a csatlakozással, minden rendben volt, és hirtelen beléptem a rendetlenségbe, és vártam, hogy a hálózat és más alkalmazások működjenek - példa megjegyzések a downdetector.pl oldalon (eredeti helyesírás)
A jelentések szerint a Messengerrel kapcsolatos problémák délután 4 óra után kezdődtek. Nem tudjuk, mi okozta őket, és nem tudjuk, meddig tartanak. Mikor indul a Messenger? Nem tudni, meddig tart a hiba, de általában az ilyen esetek néhány óra elteltével megoldódnak.
Tavaly októberben komoly kudarcot kellett okozniuk a Facebook infrastruktúrájában a gerinchálózati útválasztók konfigurációjában bekövetkezett változásoknak. Ha a Messenger nem működik az Ön számára, és nem tud kapcsolatba lépni barátaival,azt is javasoljuk, hogy ezt az időt töltse legújabb cikkeink (link) olvasásával :-).

AKTUÁLIS:

Főoldal