Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy EMIATT a ritka szörnyűség miatt egy tisztességes családapa Sándor, a mai napon meghalt, 3 kisgyermekét hagyta magára.. Meghalt, mert..


Fájdalmas családi tragédia Szolnokon: a felesége szülinapján halt meg a háromgyerekes apuka. Esténként a csillagokat bámulja Zalán, Levente és Zsolti, hátha a nagy messzeségben egyszer csak megpillantják édesapjukat. Sipos Sándor felesége születésnapján hunyta le örökre a szemét. Leukémiában szenvedett. A háromgyermekes, 31 éves életerős szolnoki apuka tavaly szeptemberben lett váratlanul rosszul.
Egyik pillanatról a másikra olyan gyengeség tört rá, hogy egy poharat sem volt képes megfogni. Emellett magas láz gyötörte, ami miatt kénytelen volt németországi munkahelyéről hazautazni. Itthon azonnal bekerült a sürgősségire, majd gyógyszeres kezelést is kapott, de állapota továbbra sem javult. A család ekkor még nem is sejtette, mekkora a baj.

Sándor mindössze 31 éves volt, amikor elhunyt. - A kórház és az otthonunk között ingázott. Bár hirtelen javulást mutatott, az orvosok azért csináltak egy csontvelő biopsziát nála, hogy kizárják a nagyobb betegségeket.
November elején kaptuk meg a diagnózist: leukémia - kezdte lapunknak az elhunyt férfi felesége, Sipos-Bádonyi Elvira. A család nem esett kétségbe, a doktorok ugyanis a vizsgálatok alapján úgy ítélték meg, kezdődő leukémiáról van szó. Akkor még nem láthatták, hogy az alattomos, gyógyíthatatlan betegség már hónapok óta pusztítja Sándor szervezetét. - Mivel nagyon gyenge volt, a kemoterápia szóba sem jöhetett, legalábbis addig, míg nem erősödik meg. Közben már tárgyaltunk az őssejtterápiáról, ami kiutat mutatott nekünk ebből a helyzetből. Szó szerint pillanatok alatt változott meg az életünk, de Sanyi nem készült a halálra.
Élni akart - folytatta elcsukló hangon Elvira.
Elvira egyedül maradt a három pici gyermekkel /Fotó: Pozsonyi Zita. A diagnózis felállításától kezdve Sándor szinte alig volt otthon. A szentestét sem tölthette feleségével és három fiával, a másfél éves Zalánnal, a hároméves Leventével és a négyéves Zsoltival. - Csak fogyott és fogyott, állandó gyulladásban volt a szervezete.
Aztán januárban, épp a születésem napján összeesett és meghalt. Esélye sem volt a kezelésekre, olyan gyorsan történt minden. A leukémia négy hónap után elragadta tőlünk - mondta könnyek között Sándor felesége, aki egyedül neveli tovább három gyermeküket. - Novemberben veszítettem el édesapámat, utána tudtuk meg, hogy Sanyi beteg. Akkor arról beszéltem a gyerekeknek, hogy a Tata elköltözött a csillagokba. Az édesapjuknál is ugyanezt mondtam nekik. A legkisebbik chaten keresi, mert ott beszélt az apukájával, amikor távol volt tőlünk a munkája miatt. A középső fiam néha elmondja, ha apa meggyógyul ott fent, a csillagok között, akkor visszajön majd hozzánk.
Ilyenkor megszakad a szívem. Így segíthet: A családfő halálával a háromgyermekes szolnoki család nehéz helyzetbe került. Amennyiben segítene nekik, az alábbi számlaszámon megtehetik. Név: Sipos-Bádonyi Elvira,  Bankszámlaszám: 10300002-13287853-00014909 (MKB), Közlemény: Adomány a Sipos családnak

AKTUÁLIS:

Főoldal