Kedves mindenki.. Megtörten tudjatjuk, hogy a mi 17 hónapos angyalarcú kislányunk tegnap este elhunyt. Próbált harcolni, de EZ a szörnyűség elvette tőlünk..! Meghalt, mert..


Az anya csak zokogott és sikoltozott: itt az első fotó az elhunyt angyalarcú kislányról. Szörnyű tragédia történt! Bella-Rae Birch egy szörnyű incidensben halt meg Merseyside államban hétfőn.
A 17 hónapos kislányt a család kutyája szétmarcangolta – írja a Daily Star. Az egyik szomszéd azt nyilatkozta, hogy az anya hisztérikusan sírt és sikoltozott a tragédia után. Egy fiatal nő, aki a közelben lakik, hallotta a sikolyokat és azonnal odarohant segíteni. „Hallottam, hogy segítségért kiabálnak, és odarohantam. A szülők teljesen összetörtek és hisztérikusan sírtak” – magyarázta Jordan, aki egyébként mentősnek készül.
Megpróbálta megmenteni a baba életét, küzdött érte, időközben pedig a mentők is kiérkeztek. A gyermeket kórházba szállították, ahol sajnos belehalt sérüléseibe. A Mirror úgy tudja, hogy a négytagú család körülbelül három éve lakott a házban, de csak nemrég vásárolták meg az új kutyájukat. Rengeteg rendőr volt itt kint, körülbelül 20 rendőrautó és mentőautó lehetett összesen. Életemben nem láttam még ennyi rendőrt – mondta David, egy másik szomszéd, aki szerint a környéken mindenkit megrázott a tragédia.
„Sokkot kaptam, amikor meghallottam, hogy egy csecsemőt megtámadott egy kutya” – magyarázta egy másik szomszéd. „A szülők úgy tudom, nagyon odaadóak voltak mindig is a gyermekeikkel, akiket imádtak. Borzalmas ez az egész, alig tudok róla beszélni.” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal