GYÁSZBAN az ország! Már az angyalokkal játszik a kis Henrik, mindössze 4 év jutott neki a földön.. Halála felfoghatatlanul tragikus! Meghalt, mert..


Életét vesztette egy 4 éves fiú, miután elütötte a nagybátyja egy traktorral.. Pillanatok alatt bekövetkezett a baleset, a férfinak esélye sem volt megmenteni a gyermeket. Egy négyéves kisfiú tragikus módon, katasztrofális agysérülés következtében halt meg, miután a nagybátyja által vezetett traktor kerekei alá szorult.
A férfit, aki apafigura volt a kisfiú számára, lesújtották a történtek. Henrik halála az egész családját összetörte. Henrik a farmon élt az édesanyjával, Sarah-val, a nagymamájával, Ruthtal, valamint a nagybátyjával. Ezen felül minden második hétvégén látta az apját, Marint. „Henrik már attól a pillanattól kezdve, hogy járni tudott, részt akart venni a gazdaság életében, minden területén tevékenykedett.
Nagyon szoros kapcsolatot ápolt a nagybátyjával. A JCB-n egyetlen ülés volt, és sehol más nem tudott leülni sem a fülkében, sem azon kívül. A fülke bal oldalán volt egy kis lépcső és egy korlát. Henrikneknek nem volt hova leülnie, ezért a lépcsőn állt, és kapaszkodott, miközben Brian a farmtól a mezőig tartó rövid távolságot levezette” – árulta el a tragikus nap eseményeit Peter Hayes ügyész. A férfi kanyarodott, Henrik pedig leesett a lépcsőről, és a hátsó kerék alá került.
A férfinak ekkor esélyes sem volt lefékezni, hogy megelőzze a tragédiát. Azonnal visszavitte a kisfiút a farmra, és mentőt hívtak hozzá, de egyértelmű volt, hogy halálos sérüléseket szenvedett – írja a Mirror. „Henrik bálványozta Brian nagybátyját, és apafiguraként gondolt rá. Minden nap látta Briant, nagyon különleges kötelék fűzte őket egymáshoz” – árulta el Sarah, majd hozzátette: „Henrik halála olyan űrt hagyott az életünkben, amit nem lehet betölteni.” Az 51 éves gazdálkodó bűnösnek vallotta magát a balesetben.
Mark Hadfield kerületi bíró 26 hét börtönbüntetésre ítélte a nagybácsit, aminek végrehajtását 18 hónapra felfüggesztette, valamint 250 óra közmunka elvégzésére és 5 276,53 font (kb. 2,4 millió forint) költség megfizetésére kötelezte. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal