GYÁSZ: Haza zavarták a kórházból a 8 éves kisfiamat. Reggelre meghalt Tamáska. EZ okozta a kisfiam halálát! - Kérünk miden szülőt ossza meg okulásul, akit szintén felháborít a történetünk, mert NEM maradhat titokban!! Isten Nyugosztalja!


Csupán 8 éves volt az a harmadikos kisfiú K. Tamás, aki meghalt a szabolcsi Nyírmadán. A kisfiút az iskolában érte baleset, a kórházból viszont hazaküldték. Másnap reggel meghalt. Az oka? Több mint felháborító:
Egyelőre vizsgálja a rendőrség, összefüggésben van-e a gyermek halála azzal, hogy az iskolában leesett a lépcsőről. Aznap ugyanis semmi komolyat nem észleltek az orvosok: Először a háziorvoshoz mentek vele, majd a sürgősségire, de a fiút nyugodtan hazaengedték nyírmadai otthonába. A tragédia másnap reggel történt: a fiú rosszul lett, s hiába jött azonnal a mentős és mentőhelikopteres segítség, nem tudták megmenteni az életét.
Az RTL Klubnak a helyiek nyilatkoztak, akik annyit tudtak elmondani, hogy reggel összeesett és meghalt. A szülőket is kereste a Híradó, de mély fájdalmukban nem kívántak nyilatkozni – derült ki a riportból. Az elsődleges vizsgálatok alapján koponyaűri vérzése volt, amelyet egy kórházban, ha megcsinálnak egy általános vizsgálatot kiderül. Azonban a 8 éves kisfiú esetében a kórház dolgozói gondatlanul jártak el, és nem vizsgálták meg, viszont haza küldték, hogy pihenjen és majd meggyógyul magától. A kisfiú reggelre életét vesztette.
Nagyon szomorú, hogy lassan mindennapos lesz egy ilyen hír, csupán a kórházak és orvosok felelőtlen és nemtörődöm hozzáállása miatt. Felmerül a jogos kérdés, ezek után mégis hogy bízzon az orvosokban az ember?! Egy megosztással kérjük fejezd ki te is egyet nem értésed. Nyugodj Békében Tamáska, mély együttérzésünk a család felé! – Blikk.hu forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal