FRISS! SZENZÁCIÓS Váratlan bejelentést tett a kormány: NAGY ajándékot kapnak a nyugdíjasok, ekkor kell figyelni a postaládájukat!


Nyitrai Zsolt Facebook-odalán közölte a jó hírt. Tavasszal újabb JóKor magazin várható, az ingyenes kiadványt a postaládájukban találják majd meg a magyar nyugdíjasok. S hogy miről olvashatnak benne? Többek közt a nyugdíjprémiumról – derül ki Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő legfrissebb Facebook-bejegyzéséből.
„Novemberben közel 2,5 millió nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő honfitársunk kapta meg a rekordösszegű 80.000 Ft nyugdíjprémiumot. A baloldal kormányzása alatt nyugdíjprémium kifizetésére eddig még sosem került sor, a polgári kormány viszont negyedik alkalommal adja a juttatást. Februárban Magyarország Kormánya visszaadta a baloldal által korábban elvett 13. havi nyugdíjat is.
Ezt az egy havi pluszt ráadásul a 2022. januári 5 %-os nyugdíjemeléssel növelt összeg után kapták meg a jogosultak. Magyarország Kormánya megbecsüli az időseket. A 2010 utáni nyugdíjasokat segítő intézkedésekről, Orbán Viktor miniszterelnök exkluzív interjújáról még több információt olvashat a tavasszal ismételten megjelenő JóKor magazinban.
A baloldal ismét megszorításokat, nyugdíjcsökkentést, rezsiemelést, és fizetős egészségügyet hozna az időseknek. A polgári kormány viszont megbecsüli a nyugdíjasokat. Előre menjünk, ne hátra!” – írta legfrissebb posztjában Nyitrai Zsolt. Az országgyűlési képviselő egy friss videót is mellékelt a bejegyzéséhez. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal