FRISS! BOTRÁNY! NAGY A BAJ?! Nézők milliói előtt alázták meg Putyint. ENNEK a tettnek még nagyon komoly következményei lehetnek..! FIGYELJÉK, mit lépett erre az Orosz elnök: - Videó!


Vlagyimir Putyin olyan helyről kapott kőkemény támadást, ahonnan egyáltalán nem számított rá. Jelenleg az egész világ figyelme a Magyarország szomszédságában zajló orosz-ukrán háborúra összpontosul, hiszen sokan alig tudják elhinni, hogy ilyen szörnyűség történhet Európában.
Oroszország az utóbbi napokban rengeteg helyről kapott szankciót, sokan hátat fordítottak az oroszoknak – most pedig az elnököt, Vlagyimir Putyint sikerült milliók előtt megalázniuk az amerikaiaknak. A káromkodós, botrányosan elvetemült humorral rendelkező South Park című animációs sorozat 25. évadának 4. része csúnyán kiparodizálta Putyint, ugyanis az epizód története szerint Oroszország elnöke csak nosztalgiából háborúzik, mert nehezen bírja elviselni, hogy öregszik, és már a p*nisze se működik úgy, mint kéne.
A több millió néző által látott „Back to the Cold War”, vagyis „Vissza a hidegháborúhoz” című rész középpontjában egy gyerekeknek szánt díjlovaglás verseny van, ahol egy orosz kölyök is elindul. Hősünk, Butters a szülői nyomás hatására mindenképp le akarja győzni orosz ellenfelét, de a lova nem igazán engedelmeskedik neki – a bajnokság végén viszont meghágja az orosz lovat, ezzel övék a „morális győzelem”. A South Park alkotói vegyes kritikákat kaptak az epizód miatt, hiszen egyesek szerint bátor húzás volt így megalázni Putyint, (aki egyes források szerint szankciókat tervezhet azért, mert így kifigurázták) és aki egyebek között félmeztelenül is táncikál a részben.
Míg mások úgy gondolták, hogy tiszteletlenség így elbagatellizálni az orosz-ukrán háborút. Íme egy jelenet az említett South Park epizódból:
 

AKTUÁLIS:

Főoldal