FIGYELEM! MOST jött a hír! HIVATALOS! Rossz hírünk van a holnapi óraátállítással kapcsolatban! EZ a NAGYON FONTOS, MINDENKIT ÉRINTŐ VÁLTOZÁS JÖTT!! Meglepő döntés született! - ERRE jobb, ha mindenki felkészül:


Az óraátállítás és annak eltörlése már-már lerágott csont. Nem szeretjük, szabadulnánk tőle, mert felborítja a bioritmusunkat, és ráadásul a hozzá kötődő előnyök is kétségesek ma már.
Már sokan tudják, hogy létezik a jogszabály, amelynek értelmében az Európai Unióban eltörlik az óra átállítást. A tényleges kivitelezést az nehezíti meg, hogy a tagállamoknak dönteniük kell, hogy a téli vagy a nyári időszámítást tartanák-e meg. Márpedig e területen még nem sikerült megegyezni. Az is igaz viszont, hogy a nyári időszámítást többen tartanák meg.
Ezért akár abban is joggal reménykedhetünk, hogy 2022. március 27. vasárnap lesz az utolsó óra átállítás. Egészen pontosan ekkor kezdődik a nyári időszámítás: 2022. március 27. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára állítjuk az órákat. A magunk részéről reméljük, hogy ez lesz az utolsó óra átállítás! Neked mi a véleményed?

AKTUÁLIS:

Főoldal