Feltörték Putyin e-mail fiókját: Olyan döbbenetes dolgok szivárogtak ki onnan, amire NINCSENEK szavak..! A második levelet nézzék:


Az Anonymous hackercsoport 28 gigabájtnyi dokumentumot szerzett meg az orosz központi banktól, több tízezer dokumentumot hoztak nyilvánosságra. Az Anonymous Twitter-üzenetben közölte: az Ukrajnát támogató #OpRussia művelet keretében feltörte az orosz központi bank számítógépes biztonsági rendszerét és 28 gigabájtnyi dokumentumot szerzett meg, amelyeket több felületen nyilvánosságra hozott az interneten.
A csoport hozzátette, ha a szóban forgó linkek elérhetőségét blokkolják, akkor másik felületen osztja meg az információkat. A hackercsoport állítása szerint a több tízezer dokumentum megállapodásokat, levelezéseket, átutalásokat, az oligarcháik üzleti titkait, eltitkolt gazdasági jelentéseket, más országokkal kötött kereskedelmi megállapodásokat és nyilatkozatokat tartalmaz, valamint információkat a kormány regisztrált támogatóiról, videokonferenciákról és a használt programokról – írja az MTI összefoglalójában.
AZ ANONYMOUS EGY VIDEÓBAN ARRA FIGYELMEZTETTE VLAGYIMIR PUTYIN OROSZ ELNÖKÖT, HOGY MINDEN TITKÁT NYILVÁNOSSÁGRA FOGJÁK HOZNI. A hackercsoport a felvételen hazugnak, diktátornak, háborús bűnösnek és gyermekgyilkosnak nevezte a moszkvai vezetőt. „Vlagyimir Putyin, egy titok sincs biztonságban, mindenhol ott vagyunk: a palotádban, ahol eszel, az asztalodnál, a hálószobádban” – mondta egy maszkos hacker. Az Ukrajna elleni orosz háború kitörése után az Anonymous hadat üzent az orosz hatóságoknak, politikusoknak és állami propagandistáknak. Feltörték a TASZSZ orosz állami hírügynökség oldalát, és az alábbi üzenetet írták ki:
Azt kérjük önöktől, hogy vessenek véget ennek az őrültségnek, ne küldjék a fiaikat és a férjeiket a biztos halálba. Putyin arra kényszerít minket, hogy hazudjunk, és veszélybe sodor minket... Ez nem a mi háborúnk, állítsuk meg őt! A hackercsoport pár hete nyilvánosságra hozta a Roszkomnadzor, az orosz média megfigyeléséért, ellenőrzéséért és cenzúrájáért felelős orosz szövetségi végrehajtó hivatal adatbázisát is, több mint 360 ezer fájlt közzétéve. Forrás, Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal