Ezt nézzétek! Megmutatta a házát Orbán Viktor belülről. Az állad leeseik, ha meglátod mi van ott! Elképesztő!


Megmutatta (az egyik) XII. kerületi, csodálatos Dunai panorámás házát, amihez 1900nm-es telek is tartozik Orbán Viktor Miniszterelnök belülről. A HVG munkatársai voltak olyan szerencsések, hogy betekintést nyerhettek a Miniszterelnök szerény hajlékába, ahol láthatták, hogyan is éli mindennapjait az ország egyik legbefolyásosabb embere. Az alábbi képeket ők tették közzé:

Mint látható az 5+1 vendégszobás, 160nm-es ingatlanban legfőképp a klasszikus antik stílus és a drága márvány dominál. Az értékét 160-180 millió forintra becsülik a szakemberek. Nektek, hogy tetszik? de ez még semmi! Most megmutatjuk Orbán luxusbirtokát! Drónvideón látszik, hogy az Orbán-család hatvanpusztai luxusbirtoka már majdnem kész.
A területen több üvegház, szolgálati lakások, kápolna és klubház is épül, de Orbán Viktor szerint az továbbra is csak egy majorság. Drónfelvételt készített a napokban a Partizán stábja Orbán Viktor apja, Orbán Győző hatvanpusztai birtokáról, ami a jelek szerint hamarosan elkészülhet. A 2011-ben megvásárolt területen akkor csak néhány omladozó ház állt, de több mint 10 év alatt számos luxusépületet húztak fel rá, de Orbán Viktor állítása szerint a terület továbbra is az, ami volt: egy majorság. A korábban a HVG birtokába jutott dokumentumok szerint a videón látható L alakú épület vendégház lesz, de épül még üvegház, „elmélkedősétány”, kápolna, klubház, istálló, szolgálati lakások, elektromosautó-töltők és egy kút is. Íme a videó:

AKTUÁLIS:

Főoldal