1 PERCE JÖTT! EZ nagyon nagy gond! Nem csoda, hogy Orbán Viktor 10 évet öregedett pár nap alatt.. SÚLYOS hírt közölt a lakossággal, amiről sajnos tényleg mindenkinek tudnia kell, mert fel kell készülnünk:


Orbán Viktor péntek reggel: a NATO nem véd meg minket. Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy a NATO nem véd meg minket, csak akkor, ha mi is készen állunk megvédeni magunkat. A miniszterelnök szokásos péntek reggeli interjújában arról beszélt, hogy az ukrán és magyar menekültek minden segítséget megkapnak.
A harmadik országból érkező menekülők – például a harkovi egyetem indiai, pakisztáni, nigériai hallgatói – ideiglenesen Magyarországon tartózkodhatnak, amíg saját hazájuk külképviselete meg nem oldja hazaszállításukat, ez átlagosan 3 nap lesz. A hosszabb időre maradni kényszerülő menekültek 3 hónap munkanélküli segélyt, mellé szállást és ételt kapnak, utána munkát kell találniuk. A gyerekeknek “egy-két hónapon belül” iskoláról is gondoskodni kell.
Orbán Viktor azt is elmondta, hogy a NATO nem véd meg bennünket, csak akkor, ha mi is készen állunk megvédeni magunkat – ehhez pedig a magyar hadierő fejlesztése szükséges. Szerinte “a migráció” sokat kivett “az életünkből”, de a magyar hadsereg egy esetleges támadás esetén készen áll arra, hogy megvédje hazánkat. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal