Elindult Orbán Ráhel bababoltja. Olyan árai vannak, hogy dobtunk egy hátast. Hogy lehet ennyi pénzt elkérni egy cumiért?!


Nagy szerencse, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya nem bolti eladó, vagy mondjuk forgalomirányító a BKK-nál, mert úgy nehezen tudna home office-ból és/vagy külföldről a munkahelyén helyt állni. Így viszont nem gond, hogy a spanyolországi Marbellán laknak, ahová csak átmenetileg költöztek, hosszú távon Magyarországon képzelik el a jövőjüket (a férje mondta), mert onnan is el tudta indítani prémium babatermékeket forgalmazó ökobio boltjának webshopját, aminek elvileg lesz majd offline változata is a Hegyvidék bevásárlóközpontban is.
Persze, lehet, hogy nem ő csinálta egy személyben, de az biztos, hogy Orbán Ráhel 2021 júniusában alapított céget Odu Store Kft. néven a bababolthoz, írja a 444.hu. Már rögtön a kezdőlapon látszik, hogy az Odu. nem egy egyszerűen beskatulyázható kis boltocska, kezdjük például a nevével, amit háromféleképpen is írnak: megtalálhatjuk Odu.-ként, ODU.-ként vagy Oduként is a kezdőlapon, kinek mi tetszik. Missziójuk is van, ami úgy hangzik, hogy „a közös játék öröme és a családdal együtt töltött vidám pillanatok értéke felbecsülhetetlen.
Ezért álmodtuk meg az Odu-t, amelynek csupán egyetlen missziója van: prémium minőségű, fenntartható és interaktív játékok segítségével hozzájárulni egy olyan meseszép világ megteremtéséhez, ahol a kicsik szabadon élvezhetik kreativitásuk csodáját, miközben a szülők játszva sajátíthatják el a tudatos, környezetbarát gyermeknevelés mesterségét.” Van nyolcezres cumi, meg 27 ezres járássegítő (3 in 1!), meg Alex szerelő asztala 51 8000!!! forintért, ami persze drága, bár ez azért kódolva van a prémium ökobióba is.
Megnéztük azt is, hogy a forgalmazott márkák honnan származnak, és hát a helyzet az, hogy van közöttük dán (Bibs), holland (Kenko, Naif), brit (Le Toy Van, Mimi&Lula), német (Moltex), amerikai (Mushie), spanyol (Oli&Carol), thaiföldi (PlanToys), kanadai (Tender Leaf), francia (Vilac, Enfance), de magyar, az nincs. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal