ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR! Bruce Willistől kell búcsúznunk... A családja jelentette be a hírt! Lesújtó hír érkezett, sajnos soha többet nem láthatjuk Bruce Willis játékát…


ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR!Bruce Willistől kell búcsúznunk. A családja jelentette be a hírt. A 67 éves Bruce Willisnél afáziát diagnosztizáltak, ezért felhagy a színészkedéssel, írta meg több amerikai lap is a színész családjának közleményére hivatkozva. Az afázia egy nyelvi zavar, amely az írási, beszéd- és nyelvértési képességeket is erősen befolyásolhatja.
Stroke, baleset, agydaganat vagy egyéb betegség következtében alakul ki. Az afáziás betegek nagy része mindent tud és ért, csak nem tud megfelelően válaszolni – olvasható az aphasie.hu oldalon. “Bruce csodálatos támogatóinak, mint család szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire” – idézte a Telex a család Instagram-bejegyzését.
Hozzátették, Willis “visszavonul a karrierjétől, ami olyan sokat jelentett neki”. A posztot felesége, Emma, volt felesége, Demi Moore és az összes gyereke aláírta. Rumer Willis, a színész lánya bejegyzésében nem tért ki arra, hogy mi okozta apja afáziáját.

AKTUÁLIS:

Főoldal