Ebben a pillatban érkezett Orbán Viktor rendkívüli videó bejelentkezése a határról: NAGY A BAJ! “A háború nem csitul, hanem egyre inkább kiterjed a...” DRÁMAI a helyzet! Kérünk mindenkit, most nagyon figyeljen IDE:


Orbán Viktor a határon: így irányítja a miniszterelnök a védekezést és a menekültek fogadását. Orbán Viktor miniszterelnök szerdán jelentette be, hogy három napra a magyar határhoz költözik, hogy ezalatt megszervezzék a jövő hét védekezését.
Az Origo információi szerint a kormány összesen 900 ezer ukrajnai menekültre számít, vagyis még nagyjából annyian érkezhetnek, mint ahányan már itt vannak. A miniszterelnök a csengersimai határátkelőnél maga nyújtott át úti okmányokat egy menekülő családnak. Csütörtökön ez történt eddig a határon.
Orbán Viktor a Facebookon jelentette be, hogy a következő három napban megszervezik a jövő hét védekezését azért, hogy továbbra is képesek legyenek minden bajbajutottnak segítséget nyújtani. A háború nem csitul, hanem kiterjed, és ahogy a háború kiterjed, fennáll annak a veszélye, hogy a jövő héten még többen érkeznek majd Magyarországra, és ez óriási kihívás elé állít bennünket – mondta a videóban Orbán Viktor. A miniszterelnök hozzátette:

AKTUÁLIS:

Főoldal